Endelige innstillinger på fylkestingsvalgprogram og fylkestingsvalgliste

Programkomiteen og nominasjonskomiteen til Buskerud Arbeiderparti er ferdig med sine innstillinger. (Se vedlagte filer.)De er nå oversendt til partiorganisasjonen som på nominasjonsmøtet 10. desember skal vedta endelig fylkesvalgprogram og fylkesvalgliste for Buskerud Arbeiderparti.

Under kan dere lese komiteenes "følgetekst":

Programkomiteen overleverer herved sitt programutkast til nytt fylkesvalgprogram for perioden 2023 - 2027. Vi vil i den anledning takke for tilliten vist oss til dette arbeidet, samt alle innspill fra lag, foreninger, frivilligheten, fagbevegelsen, næringslivet, AUF og kommunepartiene i Buskerud. Komiteen mener man har kommet frem til et godt program for nye Buskerud og forslaget som fremmes er enstemmig. 

Komiteen mener programvedtaket bør inneholde en merknad om at valgkamputvalget gis anledning til å gjøre redaksjonelle endringer i sitt arbeid.

Programmet skal vedtas på program og nominasjonsmøte 10.12.22 på Folkets hus i Drammen hvor komiteen vil orientere om sitt arbeid 

På vegne av programkomiteen

Mons-ivar Mjelde

Leder

----------------------------

Nominasjonskomiteen har gjennomført mange møter og intervjuet alle aktuelle toppkandidater. - Vi er trygge på at vårt enstemmige listeforslag vil være et dyktig team som kan gjøre en god jobb for oss i  fylkestinget. I tillegg mener vi at vi ivaretar en god balanse vedrørende kjønn, alder, geografi og bakgrunn.

Etter noen få endringer fra første listeforslag basert på tilbakemeldinger fra organisasjonen, samt at noen har trukket seg, har nominasjonskomiteen enstemmig kommet frem til vårt endelige listeforslag. Nå er det opp til nominasjonsmøte 10 desember å vedta endelig fylkestingsvalgliste for Buskerud Arbeiderparti. 

Mons- Ivar Mjelde fra Ringerike er innstilt som 1. kandidat, altså fylkesordførerkandidat. Tonje Enersen fra Drammen er innstilt sin 2. kandidat, altså fylkesvaraordførerkandidat.

På vegne av nominasjonskomiteen

Masud Gharahkhani

Leder