1 mai i Buskerud

Nå på søndag feires første mai i hele Buskerud. Her finner du oversikten på arrangementene:

original_1478641415_677409

Nå på søndag er det 1. mai. Dette feires i hele Buskerud. Her finner dere oversikten på arrangementene. (http://buskerud.arbeiderparti.no/arrangementer)

Årets 1- mai slagord er "Arbeid til alle". Se fortellingen her om hvordan Norge gikk fra å være ett av de landene med lavest ledighet til å ha 135.000 ledige. (http://innhold.arbeiderpartiet.no)

Arbeiderpartiet, LO og forbundene og SV gjennomfører vi den årlige 1.mai-innsamlingsaksjonen “Folk forandrer verden vi står sammen med folk på flukt” til Norsk Folkehjelp. Norsk Folkehjelp er fagbevegelsens humanitære solidaritetsorganisasjon. Her kan du finne mer informasjon og gi bidrag. (http://www.folkehjelp.no/1mai)

Husk også at 1. mai er den dagen da det er enklest å verve medlemmer til partiet. Allikevel så er det mange som har vært på mangt et 1. mai arrangement, og stemt Ap hele sitt liv som aldri har fått spørsmålet om de har lyst til å bli medlem. Husk derfor å spørre. Her kan du melde inn elektronisk. (http://mittarbeiderparti.no//page/show/5329_blimedlemiarbeiderpartiet)

Ha en fin 1 maifeiring!